tittooot

Hejsan svejsan! Skyfflat omkring som fasen i läggan ikväll, och nu ser det faktiskt bra ut. Fått undan massvis med saker, tre lådor står staplade på hög i kökets ena hörn. Tre sopsäckar i hallen. Annars är det mesta på plats. Inte börjat inreda med prylar ännu, men möblerna är där dem ska vara och diverse köksgeråd. Det kan nog bli bra det här. Nu är jag däremot mega trött och jag ser fram emot att sussa, skönt skönt. Imorgon är det bildterapi på schemat och om mina axlar mår bättre så ska jag träna. Ha' he! puss

WAFFLES

 
 • Våffeldagen har 'firats' med familjen KPP, mamma, syster och bror •

när solen går ner

Goder kväller! Här är man heeeelt slut efter helgen. Efter flytten igår så var det bara direkt till Elisa, som var fin och bjöd på middag med efterrätt. Vi var tre tjejer som skulle äta tillsammans, men jag somnade och Angie var på fotboll. Elisa åt klockan 17, jag klockan 18 och Angie kl 19. Hahaha...Men vi åt iallafall efterrätt tillsammans. Sen var det sminkdags och musik poppandes ur högtalarna. Landade i Lokal's lokaler (hihihi) vid 22.30 och vi fick oss en super bra kväll!! Massa dans, skratt och s-v-e-t-t. Blev dansbattle och lite mer därtill. Hel gött! Vid kl 3 fick vi besök av en pojk som tyckte att vi var jätte tokiga med våra sexhistorier och galna skämt. He e ba så vi e liasom. Till slut lyckades vi skrämma iväg han och då vare bara till att hoppa i säng, kvällen slog sängdags kl 5. Var helt slut men min kropp bråkade och jag fick bara 1-2 timmas sömn, vaknade och kände något på magen.....det RANN svett!! seriöst. fresch man, fresch. Solen låg på och jag stekte nanting. Kände mig som Elisa, BACON!
Softade en stund innan vi gick ut på en liten promenad, jag åkte hem och har kämpat i lägenheten hela dagen. Roligt och ansträngande! Har så sjukt ont i axlarna. Men nu ser det faktiskt ganska bra ut här. Möblerna står på plats och jag har fått in en del i skåpen och klädkammaren. Fortsätter någon annan dag, för nu har det slagit kväll och jag ska snart fara till Joel för att bara ta det lugnt. Pus! 
 
 
 

pusinusi

Min lillgummsa är ju ba bäst! Hon har överröst mig med presenter, hjärtat mitt. Lyx choklad. En fin mugg. Ett vackert kort och nagellack. puss.
 
 

fre-lör

Hejskipejski! I fredagskväll så förade jag med Tove och E2, innan vi begav oss till lokal. Även Joel mötte upp oss där. Hade jätte roligt varvat med åååångest... En person jag inte har ork eller lust till att träffa just nu var där.  Fel person, fel tillfälle. Sen var det en random snubbe som taffsade på mig, så jag knuffade till han så hela hans grabbgäng blev arga på mig. Hehe..woops. Men jag tar hellre ett slag än skit från sliskiga killar. Sov hemma och klev upp vid tio på lördagen. Dags att flytta för FEMTE gången på ETT år. (less hehe). Men fick hjälp av pappa, Elisa, Angie och Linnea. Tack så jätte mycket. Fick åka runt till tre olika lägenheter för att hämta mina saker..haha. lite utspritt. Sen var jag, pappa och Elisa med om en jätte komisk grejj som jag inte behöver dela med mig av hehe, men var ändå tvungen att säga A utan B. En stålpinne rakt ut kan ja säg!

torredagen

Godkväll alla fina nissar och nissor. Min dag började fint, fick en månads-gymkort!! Så jäkla lycklig tjej, här på andra sidan dataskärmen. Fick lite pappersarbete gjort och sedan hade jag bildterapi. Min terapeut har varit sjuk så var två veckor sen sist och det var så skönt att få komma tillbaka. Dels roligt att träffa henne och roligt att fortsätta på arbetet. Kvällen har jag spenderat i Sävar med min pappa. Vi åt middag tillsammans och sen har vi slappat i soffan, jag råkade somna och när jag vaknade var även min bror här. Mys! 

NEW IN


LÖVEN

Tjabbatjenahallå! Onsdagen rullade på. Träffade min läkare och fick saker gjorda. Mediciner och papper ordnade. Myste i läggan ett tag innan jag följde med pappa till Sävar för att hämta ut paket på posten. Hann vara i Sävar i cirkus tio minuter innan jag och Lars åkte in till donken för att käka middag, tack för gomaten:). Sen mötte vi upp Emil och Joel för att mangla in oss i klacken på Björklöven-Huddinge matchen. Hela publiken vart som tokiga sista minutrarna. Björklöven vann!! Det var Joels FÖRSTA hockeymatch, fast han vart lite uttråkad hihi. Träffade Elisafisa också. Efter matchen åkte jag hem till S&V, hann sitta en liten stund innan vi for hem till grapparna bus och förade. Vid klockan tolv skulle vi på Olles, men jag bangade och åkte hem till Joel igen för lite kortspel och sömn. Är man trötter så är man. 

ere fest elle

 
Jag och bubban i fredags. Syns att vi har roligt iallafall!!! Hahahaha...
 

last day


olá

God kväll, ja sitt o pet i min navel. fast nä. eller?? När jag åkte från Joel så for jag direkt hem och packade i några timmar.. Jag tränade- 100 situps. 100 axlar/bröst-hantel. 100 rygg-hantel. (?) Utfall. Sen tog jag en dusch och lagade gomiddag, stekte lövbiffen. MMMMmmhhHh..Götta. Hade tänkt ta en promenad ikväll men somnade på soffan och nu orkar jag inte. Vilket suger, för snusen e slut!

packapackapackapacka....


monday-tuesday

 
 Hello there! Igår fullgjordes planerna, jag skrev kontrakt på en ny lägenhet. Besviken på hur den ser ut och är
mycket mer förtjust i min nuvarande men situationen är knepig och jag tror det blir bäst såhär.. Jag och mor for iallafall en sväng förbi och lämnade lite lådor, vi blev bemötta av damm.... Ingen utstädning där inte. jävla skit. Jaja.. Vi svor lite över det innan vi åkte till frasses och käka middag. Sen var hon snäll och skjutsa mig till Joel. Vi hade softarkväll. Det blev UNO, fika och serier. Vi lyckades somna vid tolv/ett men båda vaknade vid kl tre. Sjukt onödigt om jag får säga det själv. Men idag var han fin och gjorde chokladpancakes igen. Vi åt det med banan, chokladsås och hallonsylt. Kändes mer som dessert än lunch, men gott vare!!  
 

xx


sunday funday

God kväll, har du mjäll? Käkade chokladpancakes med hallonsylt hos Joel idag, gott gott! Senare under dagen mötte jag upp Elisa på vasaplan, vi tog oss en runda på stan innan vi satte oss ner på Waynes och fikade. Hon drack kaffe, och för en gångs skull så lyxade jag till det med kaka. njamnjam. Så har blivit lite lyxardag i sockerväg. Var jätte trevligt med min goaste. Kvällen har varit allt annat än rolig haha, legat däckad i soffan och sen tänkt på dig. Hiskla onödigt måste jag säga. Nu ska jag packa lite, puss

fridaynight

angie löd mitt råd: suck my c*ck
 
 
 
 
 

hay hoy

Tjenamossen Gossen! Igår var jag i sävar en sväng, hämtade ut paket på posten, käka middag hos far och hälsade på syster med familj. Pussade på mina älskade barn. Stressade in till stan igen och hann med att förfesta i cirkus 30min innan jag åkte till krogen och mötte upp Veronica. Det var helt tooooomt!! Men någon timme senare var det nästan alltför mycket folk, haha. som vanligt. Men angie och linnea mötte upp oss lite senare, vi dansade och skrattade. Flummade rejält! Idag har jag varit på 18-årskalas hos min kussenin Felicia, grattis stumpan!! Tiden bara galopperar förbi...jag känner mig fortfarande som 16. Men jag mumsa iallafall megamycke tårta och nu ska jag bara slappa resten av kvällen med Joel. Hoppas alla får en fin lördag:)

mixmaxmox

MK i torsdags
 
lillViktor!
 
Gav lillan en (enligt mig) fin sagobok!
 
 

NEW IN


svin

jag vill slå ut dina tänder när du ler

i just shot a man down

Hejhopp, är du en stropp? Då kan du gå, hejdå.
Gjorde en makeup med olika nyanser av blått, lila, vitt och rosa. Skulle fota men ni ser ju hur bra jag lyckades.. Blev suddiga och alltför ljusa bilder. Men så blitt he ibland! Jag åkte hem till Angie och Linnea vid klockan fyra, softaliserade lite innan det ramla in fler tjejer. Blev hudvårdsklass med MK, mysmys. Jag kollade bara på eftersom att jag själv är kollega till hon som höll i klassen. Dock var jag med på Satin Hands och lyxade till det. Ikväll har jag diskat (som en tok...), städat, packat, tränat och sett film. Gosat ner med Cry Baby! Johnny är ju förbaskat stilig i filmen. Nu ska jag göra lite benövningar innan jag kryper till kojjs, puss.

eller mod att stanna kvar

God kväll. Sista tiden, sista veckorna har varit okontrollerbara. Jag vet inte hur jag har mått, men det har inte varit bra. Jag vinglar, hallucinerar och spyr. Jag kan inte mäta avstånd och allt är suddigt, jag ramlar in i alla kanter och famlar omkring. Sen spyr jag, far ut och dansar, skrattar och fryser. Min psykolog trodde att jag börjat med droger, min "fosterfamiljs-kvinna" trodde att jag börjat med droger. Jag gav dem mitt ord och han ville inte nöja sig med mindre än en akuttid. Jag var på vårdcentralen i måndags och alla prover såg perfekta ut. Som vanligt. Jag mår tydligen jätte bra, men ändå mår jag åt helvete. Jag duschade ikväll. Efter flera timmar med inre konflikter och kamp mot orkeslösheten klarade jag av att ta mig upp ur soffan och stiga in i duschen. Sen satt jag på golvet, lät vattnet falla och blundade. Mitt huvud dunkade och min mage brände. Men det fick en komisk tvist. Jag skulle vrida av vattnet men råkade vrida på fel. Råkade skruva igång iskallt vatten. Det blev lite kallt. Ner öst i iskallt vatten. Jag var tvungen att skratta åt mig själv. Lite kul vare, kallt, men kul.
 
 

OMG LIKZOM BA VA

Hoola Bandoola, titta under kjola! Va fanns där? En naken militär- me snopp o gevär....JAG HAR LEGAT I SOFFAN HELA DAGEN!!!!!!!!!!!!!!! Legat här sen typ kl 13.30...Varit duktig och lagat mat, ätit vid köksbordet och duschat. men annars har jag bara legat här, och inte gjort ett jota. Vad händer???? Ni få ursäkta men ja ä lite förvånad och förvirrad och trött som satan i gatan. Men ska he på hotell transylvanien nu, så jävla bra film!!!! sen sova.hehe. latr alligatr

xx

‎" Du kunde ha levt om tvåhundra år,
och jag kunde lika gärna dött igår. 
För en sekund av oändlig tid 
är det just du som går förbi." 
- Björn Affe

eeEEhhhh heJ?

Tjena Mittbena......whaaazzZZaAaAaa??? Igår satt jag i soffan och kollade på klockan i några timmar. Det var väldigt underhållande. Sen träffade jag bruttorna på bilden ovan, vi satt ute i kylan och köpte pesto. Ba satt ni vet. Sen myste vi i soffan hela kvälla innan jag somna i en säng med missen. Vaknade med na imorse, sen for jag till sjukhuset. Satt o skratta typ. Sen har jag legat i soffan i flera timmar. Tiden har ba galopperat förbi, undrar serri om jag råkat somna nån gång utan att jag vet om det. Fattar ingenting. Fattar ni? HEJDÅ

glatter idager


I'm walking through the door


120 ögonskuggor 25 sminkborstar

Detta kom på posten idag!!!!!

xx


stop takin'

Efter gårdagens föreställning så följde jag papi till Sävar en stund. Sen blev jag och mina syskon bjudna på Eurasia av mamma, tack! Så hiskla gött det ba kan bli. Jag har aldrig manglat så mycket som jag gjorde igår. Åt upp all min mat, åt det emiel lämnade och typ två friterade kycklingklumpar. Men jag spydde ej!! DET NI. däremot såg jag väldigt gravid ut.....Somnade på Angies soffa. Cirkus tre timmar senare så blev det film och nybakad banankaka som Vic gjort. Värra lyxen. Idag har jag hängt med tre bakfulla grappar, innan mor min plockade upp mig och tog mig med till Sävar. Ska nämligen till vårdcentralen här imorgonbitti så passade på att sussa här ikväll. Och ville bara dela med mig av att denna dag har varit totalt värdelös. Jag vill inte gråta just nu, men det är precis vad jag gör. Självklart skulle det som jag var så jävla rädd för hända. Idiot. Jag vill låtsas som om ingenting, att det inte har någon betydelse men mina känslor bankar på och även om jag inte öppnar dörren för dem så smiter de in genom springorna.

lördag: Mánáj voöllie

För er som inte hade så himla stor koll, jag är same. Så i julklapp köpte jag biljetter till jojkföreställning till min far. Det ägde rum i norrlandsoperan igår, så vi satt där och fick lyssna till samiska toner. Trodde att det skulle vara en mer blandning av jojk, både traditionell och modern, och lite dans men var bara traditionell jojk. Vart lite långtråkigt men var ändå mysigt och fint. Barnkören hade sin första uppvisning också, och pluttarna var så duktiga & fina. Hoppas jojken får leva vidare ♥

INFLYTTNINGSFEST

Tjena mittbena. I fredags vankades det inflyttningsfest!! mina fina stumpor på bilden ovan blev nämligen sambos och det firades stort. Massa folk i 40.5 kvm. Jag var trött som en råtta men fick mig en massa skratt ändå och så mycket kramar satt jag nästan somnade i hans famn. Men smacka mig själv i ansiktet och vaknade till liv, skulle ju ut och dansa för fasiken! Blev en massa dans, skratt och kramar på di place to bi, lokal. Järngänget styrde efterfest medan jag somnade i en famn. Fan vad skönt utan efterfest haha. king_kväll_iallafall!

friday: dinner with elisa

Haha...skulle käka pizzabuffé men en tand blev utdragen så jag fick sörpla. därav snekäften!!

♦ NYKTER I MER ÄN SEX MÅNADER ♦


2013-03-07

Hi. Somnade klockan åtta imorse.. Det var så pass dags. Det resulterade i en sliten dag. Sov cirka tre timmar på förmiddagen, sen åkte jag hem och kröp ner i soffan. Spelat super nintendo och sett på One Tree Hill. Väldigt perfekt, ändå. Åt middag med mina grannar innan jag åkte vidare till Choffe och Angelina. Vi har degat i soffan med tända ljus och videos av alla olika slag. Roliga youtube-klipp, en början på en film, en halv film och olika serier. Så himla härligt att bara dega med vänner. Nu sitter jag i soffan och funderar på att trippa bort till sängen. Dags att sussa och imorgon står det flera olika saker på schemat! Puss.

en liten lill_lördag_kväll

På båten i somras.
Hej alla fin fisar. Var på sjukhuset igår och träffade bästa, sen gjorde jag min kropp brunare och mina tänder vitare. lite onsdagslyx med angie. Vid kl 20 kom konstapel Vera och Sasso till mig. Vi fnizzade tills klockan slagit kväll och det var dags för krogen. Femman hade nämligen premiär med onsdagsöppet och en sammanslagning med o'learys, så vi for dit och kollade läget. Kändes jätte konstigt att vara på femman, man börjar känna sig gammal.. Men träffade på lite vänner och det blev massvis med skratt. Vi var några vänner som manglade in oss i en taxi, köpte fyllekäk och styrde en liten efterfest. Lite spel, öl, film, prat, mys och skratt. Tack för en fin kväll: ).

where I am


saturday

Somnade cirkus 06.30, vaknade 08.20.....diggade min sömnsrytm. diggade mitt illamående. diggade mitt liv. fast Nä. Vandrade ner till angie igen där jag möttes av två sovandes filurer, så jag la mig ner i soffan, i ett x antal timmar tills linnea dök upp. Vi fixade nödvändigheter inför kvällen och käk på MAX. ja, vi fläska jävel.  Det blev slapp/förfest/dans/spy/youtube/allt innan vi åkte vidare till Allstar. Mötte upp männschen och det blev dans, fnitter och skålar. Klockan slog natt och jag mötte upp vilhelminagrapparna på bussen för att fortsätta natten hos andreas. Vi sov 6 stycken i ett studentRUM, helvetet vad slitet....men fan vad förvånad jag blev över hur pigga pöjkarna var dagen efter. Jag, som nykterist, ville bara dra täcket över huvudet...
 

friday

 
Fridaynight: cards, beer, megaparty, harlem shake and sweet kisses

fireflies

Gudda gudda. Hangin' @angie. Har tatt oss en shoppingrunda på systembolaget och red bull-hyllan. Sen stekt i solariumet, så jävla skönt. Nu är Vic här, dem fnizzfnuzzar och jag sitter vid datorn, som ni kanske märker. Ikväll blir det förfest hos Nicolina, en brud från hemtrakterna och senare var det planerat megaparty+ harlem shake på något underground ställe men blev för fullpackat så allt förflyttas till lokal. Kommer vara äckligt mycket folk, men kvällen kommer bli grym! Hoppas vi ses där!

jag saknar er mindre och mindre

vilken jävla skit. och det tar aldrig slut, det kommer aldrig ta slut. Ge mig mod och kraft att lämna dem bakom mig, ge mig mod till att gå ensam och kraft till att bryta ett band. Det äter mig inifrån och så fort ett ord yttras, så grillas jag utifrån. Jag har ingenting kvar att ge och när något smått ges till mig, har jag inte styrkan till att ta emot det. Lämna mig, jag lämnar er.

RSS 2.0