170417

Jag stod och tittade ut genom fönstret, reflekterade över min tid här på jorden och mig själv i överlag. Jag är inte längre en tonåring. 
Jag fyllde tjugofem år i fredags, det gör mig rädd att jag ännu inte bildat familj eller påbörjat en karriär men min födelsedag blev hur som helst helt underbar. Omringad av släkt och vänner så blev det en hel del kakor, smörgåstårta, fina pratstunder och toppen presenter. Den bästa gåvan är dock inte materiell, den bästa gåvan är DEM. Jag är verkligen tacksam för de som står mig nära och det betyder mycket att de ville fira mig och min födelse. Så jag tackar för en fantastisk födelsedag med vänner och familj, kalas och fest. Ser framemot ett helt år till med er❤🎉
Påskhelgen fortsatte med familjemiddag hos mamma och sen har jag varvat sömn med serier. Ska snart färga mina vita, graciösa hårstrån och lära mig mer om tantlivet 😘  Gnajt.

170410

Jag är tacksam för föregående veckoslut, för denna vecka har varit allt annat än bra. Kanske klarade jag allt galant den helgen för att krascha under veckan. Det frustrerande är att det inte hänt något särskilt, det sa bara pang och jag föll. Hela veckan har jag legat längst ner i denna grop utan något att greppa tag vid för att ta mig uppåt, mot ljuset. Jag har haft dem som ställt upp för mig och ibland tältat intill gropen. Visat att jag inte är så ensam och förlorad som jag känner mig. Det giver mig kraft att inte förlika mig med tanken på att jag kommer att förtvina i denna grop, jag behöver bara lite tid till att lista ut ett sätt till att ta mig upp igen.

170403

Ett fint veckoslut som jag inte var övertygad om att klara av varken fysiskt eller mentalt, men allt har gått galant. För mig är det en stor bedrift att ta tillfället i akt och umgås med vänner vardagstid, med en trasig kropp och trasigt sinne så tar det all min energi till att ens tacka ja. Jag är så glad att jag tog mig vidare efter torsdagens sjukhusbesök, ned mot stan för att möta upp en god vän för en god lunch tillsammans. Kinamat som var bra för magen och massvis av skratt som gjorde hjärtat gott. Vi skildes åt och jag gick då vidare till salongen där min mor jobbar. Efter en tid for vi och handlade för att sedan landa hemma hos henne. Vi samt sambo åt middag tillsammans och spenderade resten av kvällen i soffan med lite godis. Jag sov nämligen över, ibland behöver man en dos av mamsen. Upp tidigt på fredagen för att fara till tandläkaren, hem några timmar till Holger för att överrösa honom med kärlek innan jag återigen åkte mot staden. Några glas vin med en fin vän, många skratt och givande konversationer. Vi hamnade till slut nere på stan, vanliga puben och mötte en blandad skara innan vi begav oss hemåt med gäster. Vi har som en tendens att bjuda in till efterfest och dricka inpå morgontimmarna. Alltid lika trevligt, med rätt folk såklart, hann sussa kring en timme i soffan innan det var på tiden att vakna. Blev upplockad för lunch och lite shopping innan det vankades 75års kalas för min kära farmor. Trött som jag var så var det en ganska rolig syn att klampa in i en lokal där det fanns över 30 gäster. Fika fint uppställt men jag stod över förutom en liten skiva smörgåstårta, man måste ta tillfället i akt när det finns sådan lyx. Hölls tal för farmor och lite joddling innan vi påbörjade en sånglek som resulterade i att det vinnande laget fick ställa sig upp inför alla och bjuda på en allsång. Självklart var jag en av dem som stod där och blev filmad sjungandes Vill ha dig i mörkret hos mig. Jag älskar min släkt. Efteråt blev det middag tillsammans, supergod mat med flera tillbehör och olika drycker. Det blev kramar, skratt och en massa lek med alla barn. Jag var lite seg från en partykväll innan men dessa älskade små filurer får en alltid att piggna till lite. Tacksam för att få träffa alla, händer inte alltför ofta att vi samlas allihopa tillsammans längre. Kalaset tog slut där vid klockan 20 och jag begav mig hemåt för soffmys med Holger, trött var jag efter en lång helg med brist på sömn men höll mig vaken en bra stund för att sen sova hela söndagen. Ikväll har jag umgåtts med min kära far med mö en liten stund, perfekt avslut. Nu ska jag varva ner, sova för att sen gå upp tidigt till tandläkaren. Startar veckan med finare tänder. Gnajt.

RSS 2.0