kalabalik

Inflyttningspresent av Kajsa, roooosa stekpanna
ja ba varade
typ världens bästa morgonpresent. kalle anka i mitt ♥
lek med nya leksaker/julklappar
morfar och dotterson
Uppträdande framfört av Benny & Awa från X Factor, med mamma
Snart 2013!!!

lördag-söndag

Tjeeenna!! Igår var jag på bio med David, kollade mammas pojkar. Haha hej lillebror? Den var precis som man trodde, fulsnygg. dåligt bra. vad man nu vill kalla det. Härlig var den iallafall. När klockan slagit 00 mötte jag upp grapparna bus, Niklas & Kasper, åkte till Olles och träffade vänner jag inte sett på en alltför lång tid. De två kommande timmarna hade jag tråkigt varvat med massor av skratt. Vandrade sedan hemåt där det blev filmdags. La mig 05.30 och klev upp 17.30 idag. FETT..... jag odiggar min dygnsrytm. Jaja. Gustav väckte mig iallafall för att se till att jag inte skulle missa våra planer. Har haft spelkväll med Gustav och Sara. M-Y-S. Vi spelade bland annat plockepinn(♥) och jag vann självklart, ba satt ni vet. Nu ska jag äta piggelin och bli opigg, sen sussa se sött så. puse

tatto


-

Believe in me
Sometimes the weak become the strong

lite foton från fars kamera, Agnes födelsedag.

 
 

en juldags makeup


JULDAGEN

Hajhoj, på juldagen tog jag mig upp vid kl 12. Åkte en sväng till staden och sedan tebax till sejvar igen. Sminkade mor och mig själv. Var familje-/julmiddag hemma hos far, julbord med favorit tårtan till efterrätt. Vad den heter vet jag ej, men det är choklad och after eight mmMMmmm... Efter middagen åkte jag, mor och mellansyster vidare till Pp där det var förfest och sedan bar det av till sävar pub. Hemvändarkvällen med Clint som liveband, puben var fylld med folk och hårdrock. Vart en helt ok kväll, var dock trött och inte så super taggad men hade det trevligt ändå:) Failade däremot med kameran, hade den på mig hela kvällen men glömde ändå att fota...
 
min partyyyydricka, flaskan popppa'
förfest @Pp
hade en bling-utfitta^^
 
 

JULAFTON

mina och fars foton

VÅR FINASTE TOMTENISSA

Goder Juler! Vaknade hos pappa på julaftonsmorgon och fick bästa möjliga morgonpresent, en splitter ny Kalle Anka tidning. Typ, seriöst, den bästa julklappen. Gjorde oss lite julfina, jag och bror, åkte till mor där det vankades lunch: den årliga julgröten. Spelade några matcher couronne (jag vann, självklart) sedan åkte vi vidare till familjen KPP där lilla far också var. Kollade Kalle och så fick de vuxna lattja på med en massa julstök i köket medans vi barn lekte hihi. Efter ett jätte gotta julbord så hälsade tomten på, lillgumman vart lite nervös men det gick bara galant och oj så många julklappar våra älskade småttingar fick! Klart dem varit snälla i år säg:) Sedan fick även vi äldre paket, åt godis och bara hade allmänt familjemys. Fick även besök av elisa och gurre, mina babes klarar sig inte utan mig mwuauaha.

GOD JUL

God jul och god fortsättning♥
igår var det uppesittarkväll hos pappsen, julklappsinslagning och bingolotto.
idag: är det Julafton, för er som missat det!

JULDAGEN 2011


dude, like, what the fuck

ah mah gadh. Inte sovit än.... La mig kring 06:45 imorse, men klev upp 20min senare. Det blev till att åka in till akuten, fingret och hela armen hade sitt egna liv. Men nu har jag fått hem antibiotika och kortison så förhoppningsvis skare ba bli fint det här! Hoppas på någon timmes vila i eftermiddag också så man orkar med uppesittarkvällen.

JULAFTON 2011


hihoha


amen skäääämtaruu ellr

Utslagen blir inge bättre och infektionen i fingret blir bara värre..Tyck synd om mig! för det gör jag...
 
 

Har du pojkvän/flickvän? no boy, no drama

Är du kär? nope

Hur tidigt stiger du upp? idag blev det sisådär kl 17...

Vem/vilka vet mest om dig?  min psykolog öHöö 

Gillar du att slåss? Jaaa eller vadå, man är väl inge ball om man inte slåss?

Vad ska du göra ikväll? Prutta, gjorde jag nyss iallafall

När var du senast full? hmm cirka 4 månader sen.

Har du utländska föräldrar?  nej, riktiga svenssons är dem

Var har du ont?  i mitt stackars lilla finger:(

Är du bra på att måla? Jadååå

Vem kramade du senast? Elisa gommmaan min

Vad längtar du till? Imorgonkväll (om jag får räkmacka, paaappaa!!)

Vad heter dina husdjur?  melody & hope

Har du körkort? Nej jag är miljövänlig, åker kollektivtrafik. (eller så hade jag gärna haft körkort om det inte varit så jääävla dyrt)

Favoritgodis? chocolateee

Morgon- eller nattmänniska? nattish

Sparare eller slösare? svårt då man inte har peninga HEHE

Har du några homosexuella vänner? Jappski

Bio eller promenad? la promenade

Är du kittlig? på ett ställe. men folk brukar ha svårt för att hitta det. "YES"

Rädd för insekter? ibland, beror på hur livlig min fantasi är för stunden....

Anser du att du är stark? Är stark när det behövs

 

 


-


xx


AT 3 LAST NIGHT


last friday night

Hi mi lovrs, igår lyckades jag ta mig till behandlingen och det kändes rätt bra. Däremot så var jag inte så mycket med de andra, jag satt mest och målade till min fina elisa på bilden ovan hihi. Slutar 12 så jag åkte hem, slog in alla julklappar jag har och sedan kom Elisa. Vi hade lilla julafton, jag fick ett jätte fint halsband av na och världens finaste plånka. höhö. älskar den mest jö! Sedan kom Gustav, väntade medans jag la på sminket och sedan åkte vi till honom. Han tog nämligen körkortet i onsdags så denna gång var det han som körde, är så gla för hans skull, duktig är han också. De dunkade musik, medans jag la mig under en filt haha...nådigt slö. Men vid 22.30 trotsade jag det- jag & Elisa åkte till olles där vi träffade på pojkar från norröver. Haparanda, Kiruna och Finland. Vi drack öl, drinkar och stojjade med dem tills klockan slagit halv ett. Jag och Elisa tog vårat pick & pack, smet därifrån och rusade in på femman. Haha femman in our hearts, righttt.. Men gissa vad? Dansgolvet var heeeelt tomt men det stoppade inte oss, vi dansade loss som bara den!! Till slut fick vi upp några grappar och flickor också, vi ba rööjjde. När kvällen gick mot sitt slut hade jag förbannat ont i lungorna och bröstkorgen, men vet ni vad? Det var värt det. Tack elisagommmman för en jätte skojjsig kväll: ).

x

Fan, känns som att jag är ute och cyklar. Kommer bara fram mer skit. Till exempel stället jag flyttat till, hmm.. Bland annat: Dörren är borta, lampknapparna trasiga, ostädat, trasiga möblemang kvar och idag visade det sig att ugnen inte fungerar. Hur jävla mycket ska man behöva tåla?
Jag flyttade pågrundav olika anledningar, jag behövde hjälp och ro. Men bekymmerna bara rasar in. Jag är inte tillräckligt stark för något av de ständiga motstånd som faller in hela jävla tiden. Ringde pappa. Han var snäll och hämtade mig, gav mig mat. Så nu sitter jag här, i min fars hem. Men snart är det nästa dag, och jag vet inte vad jag ska göra.

DOIS

Visade sig att det var magsjuka som härjade, haha. Jajja, skönt att veta vad det beror på och nu är det värsta över:) Kent var jätte gullig som for och handlade åt mig, så nu dricker jag sakta men säkert drickyoghurt och tar igen de avsnitten jag missat av årets julkalender, vilket vill säga, ALLA. Mys:) ha en bra dag allesammansss..

tirran

Hejhallå! Tog mig upp av mig själv imorse, traskade bort till UP och sedan vidare till behandlingen. Kändes jättebra att jag tog mig i väg, även om min kropp ville kollapsa. Gäspade, kunde knappt hålla uppe ögonen och ville spy- men jag höll mig. (men till vilken nytta visa det sig). När det var avslutat & klart sprang jag en snabb vända på stan för att hämta fars julklapp och så fick jag ett samtal av mor. Det blev hem, äta lunch och sedan kom hon på besök. Med sig hade hon lite småsaker jag haft kvar hemma, lite lampor men även ett bord som jag fått av mellansystra mi. Tack!:) Mindre kul var att illamåendet kom tillbaka så det var bara till att luta sig över toalettstolen HEHE, men trotsade med slitna kropp och for iväg på lite mat- och julhandel. Var egentligen klar med julklapparna, men blev lite fler, små grejjor. När vi sprungit runt så middagsdejtade vi framför en öppen brasa, och gissa var? Frasses! Sen när har dem det så mysigt? Mamma släppte av mig hemma, jag dammsugade, närvarade på husmötet och skulle därefter diska m.m. men vart så förbaskat dålig. Illamående och frossa så det var bara bums i säng och nu ligger jag här, nyvaken & hatar min kropp för jag mår fortfarande lika dåligt. Någon vänlig själv får jätte gärna komma och ta hand om mig he-he. ......KOM DÅ!!!

hey monday

Klockan 15.30 klev jag upp. Förbannat lyckat, jaja. Åkte ner till stan, mötte upp min dejt och jagade presenter till hans kompis som har sin födelsedag imorra. Sedan hade jag middagsdejt med Gustav på Donken. Suveränt säg ja ba! På kvällen har vi fått besök av Herr ÖG, som berättat lite om hans arbete och mål osv. fina ord. Efteråt har jag svept runt som en toking i lägenheten, städat, fyllt garderoberna och möblerat lite. Synd att det blev försent för snabeldraken, men den får komma fram imorgon! Hoj!
 

NEW IN

ph: ???
Införhandlat denna och en topp i neonfärger. Kände mig busi.

time for some f*ckin sleep


FANCY LADIES


SUNDAY

 
 
Tjena mittbena! Igårkväll körde jag på en naturlig sminkning. Lite foundation, mascara och läppstift.      Och vad hittade jag på igårkväll? Jag var på dejt, det ni! Händer inte ofta men igår blev det av. Tänkte oss en fika eller någonting men det blev film och babbel. Klickade ganska fint. Stannade över där, låg och höll om varandra & pratade blandat med skratt hela natten. Jag blev nästan rädd för hur likasinnade vi var, det var precis som att hänga med sig själv. As knas, men kan lova att jag hade det roligt haha. Spenderade hela denna dag där också, i hans säng. OBS, med kläderna på haha. Höll om varandra, hade på instrumental musik, skrattade och snarkade emellanåt. Slappaste söndagen på länge, men även den mysigaste. Hihi, nu vet ni det. Även jag kan vara gullig med fjärilar i magen! xx
 
ps. Det bästa med allt, det var inte bara jag som petade han i näsan/munnen. Han petade mig i näsan!!!! Alla som känner mig väl, vet att that's evie-style hehe.

SATURDAY /day

Vaknade slö av fredagens bravader, men hade en fin dag att se framemot så jag tog mig upp! Blev upplockad av Johan, Erica & Brittan för en åktur till Sävar. Vankades 2års kalas för Lillan! Det var paketöppning, lek med ballonger, en himla massa skratt & skrik, dans och tårta. Brukar skjutsa runt lillan på gammbilen hennes men nu har hon fått en ny Bobby Car så det blev en sväng med den också, hon älskar bilar!
Efter några timmar hos finaste KPP så följde jag med pappsen, en tur förbi ICA & Time, innan vi åkte hem till hans lya. Vi käkade himla god kyckling med pommes, innan han skjutsade in mig till stan igen. Vi mötte upp Robin med fästmö, köpte nämligen ett soffparti +en lampa av honom. Fick världens lyx, han körde nämligen hit med soffan och dem hjälpte oss att ta upp allt. Foerbannat snälla:) 700kr för allt, en himla bra affär måste jag säga.

FRIDAY

old pic
Tjenamossen allesammans! Jag har haft en fantastisk helg, efter en fruktansvärd vecka. Jag har inte vetat hur jag skall klara av vardagen, eller om jag ens velat göra det. Jag har varit nära att ge upp, sluta kämpa och inse faktum; det kommer aldrig förändras. Men ikväll, när jag gick från bussen, så log jag och tänkte: Fan ta det här, Jag kommer tillbaka och tar mer plats än någonsin. Jag kommer inte överleva, jag kommer LEVA.
 
I fredags var behandlingen sisådär, men jag tog mig åtminstone dit, och jag fann en bra sak att skriva upp i vecko-anteckningen: Jag har ej återfallit.
Det var allt jag behövde. När klockan slagit 12 mötte jag upp Gustav, gullefisen bjöd mig på lunchbuffé på Eurasia. Sagt det förut, säger det igen, mitt favoritställe! Tack raring, så jäkla gott. Vi vandrade på stan ett tag, letandes efter julklappar sedan for jag hem och vilade. Inte varit alltför pigg. Sov från 15-21, OPS. Dags att finna planer för kvällen. Plingade på telen, klappat & klart! Jag gjorde mig i ordning och åkte till Gustav där han, Emanuel och Sasso var. När natt timmen var slagen begav vi oss till Lokal och där var (nästan hela) mitt favoritgäng, så jag hoppade på dem, kramade (till&med E2, dude. we're awzome), sedan blev dans och allsång. När the partypeople blev utslängda för klockan slagit två så efterfestade vi, skratt,bus och till slut ständiga gäspar. Jag är nykterist, men alltid sista man från fest... Antar att det är en skada som sitter kvar, jag la mig 06.30..Haha. Fan vad kul jag hade, genuint jävla roligt. Ni är guld värda, tack som fan.
 

 

hihihi

Gomorran allesammans! dags att sova...................

taaack tompaaa


xx

 

NEW IN

10klirr /styck

totally fucked up

Tjenamoss! Är bosatt Öst på stan sen i fredags, haft en himla massa för mig och därför inte haft tid (eller internet) till lilla bloggen. Sen så kan jag inte påstå att jag mår så jävla bra för tillfället heller, det är kämpigt, så ni får ha lite tålamod med moi. Men har iallafall hunnit flytta, storhandla, packat upp allt, städat, stordiskat osvosv. Hälsat på min familj och gullat med fineste bebisarna. Varit med bästa vänner, farit på krogen och dansat loss som bara den. Sovit ut och haft filmkväll med en ny bekantskap. Lilla (STORA) älsklingen har hunnit fylla 2år!!!! Oj, vad tiden går fort!  Finaste flickan i världen är två hela jordsnurr, så i måndags firade jag snuttan. Vi lekte lite med hennes nya leksaker och dansade i en cirkel. Hennes skratt får mig att fortsätta kämpa: ). Det var typ helgen. I veckan har jag hunnit haft en heldag med angie. Hängt på Ume Skin Art, käkat pizza, vandrat på stan och bara softat hemma hos na. Hon fixade även till ett mörkt, långt hårsvall på skallen sin! Händig kvinna. Sov över där och på onsdagmorgonen hade vi tänkt dra till IKSU,meeeeeeeeeen vaknade typ 14.30 så det gick sådär... Jag hade då ett möte att stressa till och idag har jag spenderat tid på sjukhuset.....peace

NEW MADE

made by me; till farmora
Storkalas!; till lillan
 

she's an angel

 
Kirrade internet igår och det var välkommet. så mycket större musikutbud. Dock så sitter uttaget i hallen och jag har en väldigt kort internetsladd, mindre gött. Så här sitter jag, på hallgolvet, diggar musik.
shoppppping...över 300 klirr på apoteket, well, ba att gilla läget.
Igårkväll slängde jag på mig kläder och traskade ut i snön. Mötte upp vännor på oleary's och tog mig en alkofri öl. Hade allsång till Finn Fem Fel, träffade på typer jag inte sett på ett tag och fick ALLA kläder nerdränktna i öl tack vare min kära ven....Så nu går jag runt och stinker öl.. Men annars var det ganska gött, allmänt trevligt och mycke bättre än att sitta ensam, instängd.
 
 

LUCIA

Trettonde December. Lucia.
Trotsade just snöovädret för att åka till kyrkan, vankades luciafirande. Gospel, luciatåg osv. Men självklart var lions inblandade och de giriga gubbarna tog 50kr i inträde....50kr för att gå in i kyrkan??? Så jävla fel. Och inte hade dem skrivit ut det i tidningen heller, så vi hade inga kontanter och fick vända hemåt på en gång. Yey, besvikelse. Så nu har jag ingen aning om vad jag skall hitta på, ska upp tidigt imorgon så kan inte fara ut och rejja, men har ingen lust att bara hänga tandkött vid dattan heller..latr

x

Tack till de läkare/sjukhuspersonal som trampar på mig, spottar på mig och som inte skulle ha någonting alls emot att dansa på min grav.

 

Tack till de socialarbetare som hånar mig och ser mig som en människa utan värde.

 

Tack till er alla, som givit mig falska förhoppningar.  Tack till er alla, som får mig att drunkna.

 

 

Tack.


Som sagt, läkare/sjukhuspersonal har ingen respekt för dess patienter. Jag anlände på sjukhuset, ingen mötte upp mig. Gick runt och ställde frågor, fick till slut ett svar angående min sköterskas frånvaro. Nej, han är sjuk. Jahapp. Här har man betalat 62kr. Åkt 4mil. Lagt ut över 1 timma. För att sitta på sjukhuset, behandlas som ickevärd någonting alls överhuvudtaget. När man själv missar en tid så får man 'böta'. Jag, jag får bara gilla läget och le om jag har turen att få en ny tid. Och hoppas att dem kommer denna gång.
Fyfan för er säger jag bara, fyfan för er. Respektlösa svin.

xx

Jag ler.
Fjärilar i magen.
Dags att drömma sött.

TJOSAN I TROSAN

 
Men hallå DÄR! Just varit ute på vandring i snötäckta holmsund. Hängt med Andreas, världens största random och haft det gött med skräckis. Men fan vad jag blev besviken på slutet, "fallet förblev olöst". J*kla fucktards.... Inte OK enligt mig, men om det skulle komma ut en 2a så är det att slå Ante en pling det första jag gör. helt klart. Nu så ska jag strax sussa, sjukhusbesök imorgon och jag ska sura.....läkare ser ner på patienter, jag ser ner på läkare.typ.(bara för att dra alla över en kant liksom)

xx

Har flängt runt en del i mina dar. Imorgon flyttar jag för 4e gången detta år.
Jag hoppas att det blir ett ställe som jag får kalla för Mitt hem.

vad jag saknar mest med hemorten...

♥♥♥♥♥

wednesday

long day today
hade em där det blev bild, olika övningsstationer och mindfulness. Blev upplockad av far, gjorde (ETT AS ROLIGT:D) ärende, som ni får höra mer om sen..Sedan släpptes jag av hos Gustav. Softade med han och Manne tills vi fick sällskap av två flicken. Det blev spel, öldrickande och hederliga olles. Tog dock 23bussen hem för att jag ska upp imorgonbitti, men ÄNDÅ så sitter jag här, fullt vaken än? Illa sa gunilla, liksom. nu ska jag klubba mig själv till sömns, pusipos
 
Btw. Jag blev ett med en lägenhet i lördags, nomnomnommm

kära einar


he va dags te o mätta magen

Kände att jag behövde lite lyx, och det fick jag:
 
  • Lax med couscous och yoghurtsås
  • Saffranskaka med äpple och choklad
 

 


a white fairytale

December: Nya tider!
Ny grupp på behandling, 2 kvar från förra gruppen så jag känner mig fortfarande hemma. De nya verkar vara ena trevliga prickar de också, så detta kan bli bra. Ett vinterlandskap har vi fått också, pang sare ba! Idag har jag spenderat förmiddagen på behandlingen, när det slog eftermidag så tog jag en stadstur innan jag mötte upp Eri och Brittan för en sväng på rusta/jysk. Sedan blev det tandis, fan. mina tänder såg ju bra ut. wierd. men ska väl vara glad för de kanske:D

lördag&skyltsöndag @sejvar

Emmas foto
Tjenamosssn! Igår plockade Kentan upp mig i hsund och så följde jag med till sävar. Röjjde i mors förråd där jag hittade precis det jag letade efter, och så tetris-byggde jag alla saker så att hon fick mer plats. Sedan åkte jag hem till far, åt middag och gick över till storasystra. Gosade med mina finaste hjärtan, läste bok med lillan och stojjade med mini. När det började mörkna så vandrade jag hemåt, startade en film och surpla julmust. Idag vakna jag heeelt utslagen (la mig vid 5), drog på mig massvis med kläder och plumsa ut i snön. Var nämligen skyltsöndag i lilla sejvar, spanade på lite små pyssel här & var, konstutställning och köpte några böcker på bibblan. Skyltsöndan har blivit sämre och sämre för varje år, gått ner sig till totalt värdelös, men är ändå mysigt att röra sig ut på byn. De enda som fortfarande håller igång är ICA- jultallrik, tomte, kalendrar men skolan har stängt ner helt. HUVVA, fy skam på sävar................Jaja, var ute i cirkus två timmar sedan gick vi till KPP för adventsfika, Kajsa bakade nämligen massvis med lussekatter imorse, så det har vi kalasat på. Hade det helt underbart med mina små hjärtan även ikväll:) läste godnattsagor, brummade bil, skratta och busa. oj vad jag älskar de små liven.

Jag log. Sen föll jag. Hårt som fan, åt helvete.
En medvind, 5000 smällar på käften. Jag ler igen, faller djupare.
Nästa gång slår jag tillbaka, tusen gånger hårdare.

wtf

Tjooooo...Igår var det klass reunion!!!! LP3! Hade sinnes kul med alla de fina fisarna som kom, de som inte kom får skylla sig själva hea-he. kan lova att det bjöds på en jäkla massa skratt, förvåningar och TOTALA nyheter. as ballt. Vissa var sjuka, vissa skulle jobba, så vid kl 23 avtog partajet. Då åkte jag och finaste elisa vidare till lokal där vi shake'ade ass och fick killar som limmad på oss. fan vilken skum kväll. grapparna var as knas, liksom slicka en i ansiktet innan man ens visste deras namn. Jaja, jag höll iallafall på att dö av skratt. Det ägde. Dock är jag så egokär så jag dansade med mig själv och for hem med mig själv. Träffade däremot en killkompis när jag hoppat av bussen, det blev timmar av tvtittande hemma hos honom och slaffsanda av saffransknyten. Hade sketa kul, vi är som helan och halvan, han och jag! La mig vid 06.30, jag var gaaaanske sliten imorse???!

RSS 2.0