NEW IN


GÖTET /part two- liseberg

liseberg. for till Liseberg i fredags och var där 10 timmar!!!  Gissa om vi var slut i fötterna, och hela kroppen för den delen, när vi åkte hem? Men vi hade iallafall jätte roligt- åkte karuseller, spelade spel och levde i nostalgi. Vann även ett första pris var och så vann vik en liten gorilla till mig höhö. 
 
vik skulle självklart ha största glassen som fanns;)

weekly

Vad händer i Umeå då? Sjukhusbesök, yeeeyy... men har även mekat lite bil, vilket är kuligt:). nu myser vi framför film och sedan ska man lägga sig i tid för idag tar min ledighet slut. det NI! 

GÖTET /part one- universeum


GÖTEBORG

hej mina kära. har haft en fantastisk vecka i Göteborg och hunnit med allt man velat hinna med. Efter 12timmars tågresa landade vi i Götet och blev välkomnade av Kicki, som var helt underbar och lät oss bo hos henne, samt hjälpte oss med vägbeskrivningar och allt vad vad vi behövde. Var så himla kul att träffa henne, Stephan och Lena. Har ju inte träffat någon av dem på minst sju år!! Utöver en massa skratt med dem så har jag och Viktor hunnit med staden, universeum, liseberg och BRUCE SPRINGSTEEN♥
 

BACK IN UMEYO

Efter en resa på 20 timmar och 8 tågbyten så kan jag glatt (och slitet) säga, att vi äntligen är hemma!
 

xx

Säger hejdå till Umeå, och HEJ till Göteborg!
 

NEW IN

tisha gjord till linne/ åselemarknad

MAMAS BIRTHDAY

Vi tog en promenad i den otroligt varma solen, sedan kom resten av familjen & det blev fika- och paketdags. efteråt var det småtjatter i soffan innan jag och babio begav oss hemåt.
 
 
 
 

busiii flicka

pangan älske för store skor! 
 
 

-,-


GRATTIS BÄSTA MOR ♥♥♥♥

it's my mums birthday, yyeeey!! hip hip hurray! ♥

Δ



xx

återigen i sävar. sitter i lilla mor's soffa. väntar på bättre tider. väntar på allt.

ÅSELEMARKNAD

köpte denna på åselemarknad åt pangan, jättefin juuuuu....
hennes egna lilla vakthund

xx

Gav denna till mor igår, tyck den är som små fin!

lyxpyx myspys

Blev inte middag förns vid 21 men kompenserade det med nya rosor på bordet och godaste maten- fläskfilégryta.
 

SATURDAY

Hej mine medmänniskor. Hann med en hel del igår, klev upp kring 9 för att åka till nordmaling marknad med papi och Kajsa. Var större och mer folk än förväntat, fick också ett metspö och ett linne av far<3. Sedan var det direkt hem till mor, göra sig i ordning och sedan vällde folket in. Tror vi var 21 stycken sammanlagt, hade nämligen grillfest för att mor fyller år på tisdag. Var supertrevligt och god mat såklart! Kring klockan 22.30 mötte jag upp mina flicken, Sandra och Elisa för nykter utgång på både femman och o'learys. sedan sussade jag sött med babio. xx

yah mahn

mega-frulle kl 15, varför inte liksom????

förutom vissa, enstaka undantag

Jag är 20 år. utan arbete, utan ersättning, helt enkelt utan en ekonomi- överhuvudtaget. Enligt 'Sverige' så är jag inte mina föräldrars ansvar längre, de behöver inte försörja mig på något sätt. Men min sambo, som endast fyllda 20 år med sitt första jobb, han ska försörja mig. hur fan går det ihop??
Jag kan inte ansöka om försörjningsstöd för att de anser att min sambo, en ungdom, ska betala kläder+mat+hyra för två människor. Bara för att man är kära, så ska man väl inte behöva leva på varandra, när man fortfarande är så pass unga och nya på arbetsmarknaden?
En 20åring ska inte behöva försörja en annan 20åring, vad fan.

I have to pick my pack and move far, far away. move to a new beginning. a new start.

a friday spent with my family

Hejski mina små fiski, hälsat på KPP och lekt med lillgumman som har massvis med barbies & ponnys. fredagsmyset fortsattes med middag och filmkväll hos lilla mor där jag sedan sov över:)
 
Det dög inte med banan för snuttan, hon ville åt kexen

a trip back home

Gomorr'n mina kära, nu åker jag ut till sävar för att umgås med min lilla familj♥

DETAILS


NEW CAR /mercedes-benz

men gamm-opeln behålls också såklart, är ju lilla pärlan

please set me free, I can't face the truth

'All I had to say is goodbye, we're better off this way'

you poor thing..


thursdaynight

Proppat i mig supergod mat, men ännu godare efterrätt- choklad pannacotta med glaserade bär och till det en alkoholfri drink som smakade twister. sedan haft det göttans med Sasso nere vid älven, vid en fontän och vid busskuren. nu hänger jag tandkött i soffan med gubbebubben min.

ALLSTAR

hi lovrs. nu blir det Allstar för mig & vik, lite lyxmiddag på en torsdag:). sedan ska jag möta upp Sandra som jag inte träffat på hundra år, kommer bli super♥

sleep and dream for a better world


xx

'Liten blir stor, drömmer och tror. En gång jag seglar i hamn, en gång är du i min famn, en gång min älskling kommer du hem till mig'

sweet


ICE AGE 4

hej mina fina. varit på bio och sett Ice Age 4 med mor, emiel, vik och hans mor samt bror. den var väl litte gullig men tycker att dem andra är roligare. Efteråt tog jag & babio en sväng till gammlia och kollade in finbilar:). nu latar vi oss i soffan och kollar på en minotaraus.

sunny day

hängt på bettnes hela dagen med angie, vik och lelle. tog mitt första dopp, blev halvt förlamad i benen och sjönk ihop på badlakanet i den sköna solen- som försvann efter några minuter...så jag frös ihjäl.

and if I open my heart..


xx

"Fråga dig ibland på fullaste allvar om de människor
som du umgås med, lyfter dig eller drar ner dig."
Richard Jahnke

it's just a test..


NEW IN

FIN VA??:) fick den av viktors farmora. dock har vi plockat bort lite kupor, men gillar den bäst såhär.

m-M-m

ska slappa framför tv:n hela kvällen, så sköööööööööööööööööööööönt!!!!! tipsa gärna om en brabra film om ni känner för det. xx

happy birthday emma /yesterday

hejhopp mina fine! var på ett möte igår, direkt jag landat i hemmet efteråt var det dags att svänga om och åka ut till Emmas stuga där det vankades födelsedagsmiddag & mys vid bryggan. bruttan fyllde hela 20 år!! var himla fint där, ska visa er små foton från gårkvällen, dock ingen på födelsedagsbarnee(kvinnan), missade att fota henne hehe.

hej bollleeen

88:an BOLL, hur götta låter inte det????? men den smaka bajs:(:(:(

don't cry little fish

saturday night

dop. doplunch. dopmiddag.

Jennifer Vilhelmina Elisabeth ♦

xx

tjääääänaree, ska fara och handla nödvändigheter, mat & sådana roligheter.... måste först bara dra upp vikpik ur soffan, han ligg och snarka som en liten gris.......dreggel runt halva ansiktet, såå sööööt. nä jag skobba. sry vik. han dregglar inte (just nu).hihi

tuesdaymorning

muuuummss va??? har tatt mig en redig promenad, suttit omringad av sjukhusväggar och handlat på strömpilen med mor min. gölllet bjöd även på glass i stora lass.

lilldjupsjön


little trip to vualtjere


and I'm home

hi lovrs!! nu har jag landat i hemmets lugna vrå igen, proppat tacos med mr babio och ska strax slå på Ice Age 3. Kommer slänga in lite bilder från villis/malgovik/åsele osvosvosv lite senare, just nu så tänkte jag bara bjuda på en kort sammanfattning av min helg: utflykt, grillning, dop, fiske, marknad, häng i soffaaan. xx

bara för att..


and I'm leaving Umeå behind

bye sugarssss
•nu drar jag till vilhelmina & dess natur•

!!CONGRATZ LARZ!!


xx


beauty and music

hejhopp mina små lopp(or)! på hudvårdskursen fick vi info om, samt testa på Mary Kays produkter. dock så är min hud rätt så len av sig själv så kände inte av ett vidare stort resultat men var roligt att testa på något nytt ändå. verkar vara superbra produkter dessutom. efter att vi fått pyssla om vårt yttre och framhäva vår naturliga skönhet (höhö) så åkte jag och angie ner mot stan & mötte upp la familia +babio, där det var Sommaren i City. Lyssnade på massor av låtar gjorda av ABBA & Queen m.m., tråkigt nog inte framförda av artisterna själva....heah.
(ser ut som bebisbajs på plattan framför mig på första bilden, men looovar, kletade inte bajs i ansiktet! eller???)

xx

hi lovrs! ska slänga i mig lite krubb och sedan åker jag & angie iväg på en hudvårdskurs/utbildning. kommer bli super:)

ute på vift


xXx

hehe nej, jag har inte lite att göra? börjar bli uttråkad och trött, klockan tickar på som bara den. kanske dags att bädda ner sig bredvid honom på bilden till höger och vakna upp till en ny dag med nya ärenden.. såsom att försöka förbättra det ekonomiska läget och packa en väska inför min lilla resa i övermorgon. livet rullar på, men det känns ganska stillsamt. jahapp, GNATTEN KATTEN

take me far, far away

åh jag vill utomlands!! spyr på det tråkiga väder som sverige erbjuder...

IA2

nu blir det smaskens med nybakad rabarberpaj & rabarbersaft till Ice Age 2

riding to sejvar

tjenixen allihopen. vaknade klockan 15 (HEHE), for ut med angie en sväng och sedan åkte jag vidare till sävar för att kalasa lite hos KPP. Larsen fyller nämligen år på torsdag, men jag reser bort då så passade på att fira lite idag.
gumZan verkar tro att hon är storfotad:O:O

xxlovrs


♥ time to sleep, time to sleep

hatt till pangbang

är han inte töööt så säg???
köpte denna hatt (som min pojk posar så fint i) på marknaden, till älsklingspang. tror att hon kan bli rätt se gullig!!:))):)):)

stillalive

ikväll har det blivit mysarkväll. har innefattat pyssel såsom födelsedagskort och baka god kaka, nämligen rulltårta med banan- & gräddfyllning. sedan har jag & mannen i mitt liv gosat ner framför Ice Age 1 och skrattat för fullt, finns ingen sötare än ekorren i filmen......♥....

NEW IN

 top/ ginat

sunday with the best

new years eve 2010- jag, vik, lelle, angie
fick ett perfekt avslut på en perfekt helg. på söndagsmorgonen vaknade jag av pangans röst och hann gosa med henne en stund innan min man kom för att plocka upp mig. vi åkte hemåt och mötte sedan upp angie & lelle för att bila till vännäsmarknaden. hittade inte mycket men det är alltid mysigt med marknad. sedan åkte vi hem till dem för tacos och efteråt blev det bio, prometheus. en heldag med di bäste helt enkelt:) helgen kunde inte ha slutat bättre!

kissemissisar

/lördag. ute med missarna, Melody är nyfiken av sig men Hope kommer nog alltid att trivas bäst i hemmets lugna vrå:)

NEW IN

Dress /H&M

pålördagpålördag

hejhoj alla fina! idag har jag blivit upphämtad av mor min för en sväng på strömpilen och för att sedan åka med hem till sävar. myste hos mor en stund innan vi for på grillparty, där busarna skulle åka vidare till gumboda för lite rockabilly. Jag däremot, åkte till KPP för en filmkväll. Hann även gulla lite med pangan innan hon skulle krypa till kojs ♥ supermyyysig dag och kväll.

beachcitycar

blev beach häng med angie idag igen. vädret var helt faaaantastiskt!! vi stekte fläsk och nu är man superröd. vi tog en snabbis förbi staden och shoppade loss, sedan fick jag skjuts hem för att åka på en liten trip. jag & babio åkte nämligen till övik för att kolla på en bil, och nu är den vår!!!

goodnight lovers

hälsar godnatt från mig & alla nattfjärilar som inkräktar i mitt hem......

promenixxxn

märks det kaaanske att jag gillar att leka med mättnaden??????

NEW IN

tack angie ♥

softilasion

Lisboa 2012

har tatt mig en promenad i det nu, mulna vädret. nu är mr babio hemma och vi ska åka vidare till angelina. det blir softilasion som aldrig förr!!(hehh)

at the beach

hej mina små rumpestussor
legat på stranden hela dagen med angelina & lelle, och haft det supergött med en stekande sol & plaskande barn. var även en sväng på ett fik med lelles mor + mannen i hennes liv. nu är det tvätten som gäller och medans den går i fullvarv så blir det en promenad i kvällssolen med babio.

sunnylovingday

Glass, sol, angelina, badminton, bikini, vind-rundtur, fotbollsrumpa, bebisar, bränd x1000, rabarbersaft


e&a

hi lovers! har myst hemma hos pappsen hela kvällen, fettat med chips och allt möjligt till film. Imorgon ska jag till min sköna böna (som även hon är här i byn & hälsar på sina päron). Om vi får fint väder, vilket vi håller tummarna för, så blir det häng på deras altan och en massa tjejsnack. var ett tag sedan sist, vi har haft olika ärenden på varsitt håll så det ska bli himla kul att äntligen mötas upp igen.

how I've missed her

bebban, midsommar

hänger i sävar hos far min. hälsat på kära KPP och fått pussa på min älsklingspang. har ju varit bortrest i en hel vecka så har saknat hennes underbara skratt, skrik och busiga upptåg så mycket!!

X

äääääntligen hemma!!!! är så äckligt less på veckan som varit.
dags att börja om på nytt, så jävla skönt.

RSS 2.0