xx

Fram och tillbaka. Skälvande känslor. Jag kan ställa mig upp, för att sedan slås ner igen på ett ögonblick. Vissa dagar känner jag mig fri och stark, med tillit till livet. Ibland känns det inte alls lika självklart, ibland känns allt spårlöst försvunnet. Levande ting försvinner var dag. Livet är. Livet finns. Livet försvinner. Jag känner det i vinden, havet och i doften från en ros. Jag känner det i kärleken.
 
Jag saknar dig och tanken på dig, känslan som medförs och leendet som automatiskt tittar fram. Ensamheten tränger på och klampar över tröskeln, men även då, så vet jag att du föralltid finns med mig.
 

@ släktens salong


NEW IN/ outfits

 

KULTURNATTA

"Den här dagen kommer att bli så jäkla bra. Jag vet inte vad som händer efter stadsrundan, men det spelar ingen roll. Jag kommer ha så jävla kul." -Så gick mina tankegångar på lördagsmorgonen. Jag kände en sådan lättnad inom mig och kände mig som en fjäder. Underbar känsla. Dagen inleddes med en stadstur med papi och Kajsa, åt mjukglass i solen och vandrade runt på torget som var fyllt av människor och musik. Mot eftermiddagen tog jag bussen till Elisa där hon och Didi väntade. Veronica ankom lite senare. Min finaste Elisa bjöd på middag och efterrätt, hon är en sådan ängel! Vi förfestade lite som tjejer gör, ni vet med öl och smink ungefär, sen kom snälla mor och plockade upp oss. Ner till stan för att lyssna på grym musik. Min fantastiska bror, gitarrist i Extrakt hade spelning 18.45, jag och hela familjen m.fl stod längst fram och diggade. Så jävla stolt jag är! Otroligt duktig är han. Senare under kvällen åt jag mjukglass med mamma, kollade på mina vänner i Strongheart som lirade sketabra på scen och sen for jag till mina vänner igen. Vi kollade Eurovision......................innan vi åkte till lokal och skakade rumpa. Tack för en jätte bra dag! Familj, vänner, musik och sol. Underbart.

hello guys /instapics

Sjuttsicken!! måste jag säga. Har fullständigt tappat bloggandet på vägen sedan jag införskaffade Instagram. Jag vill verkligen fortsätta blogga men är lätt att det försvinner ur huvudet. Det snurras bort totalt. Jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att bättra mig! Hunnit med en hel del men ändå inte alltför mycket. Hängt med vänner, käkat god mat och slappat i solen de sista dagarna. Varit ute på dans och haft mysiga filmkvällar med tända ljus. Träffat familjen, fått en cykel. Skrattat och gråtit. I WILL BE BACK, okkkeeejj??:)

jag älskar dig

Det vi kände för varandra kommer aldrig att försvinna.
Det kommer för alltid att finnas i våra hjärtan.
Ingen och inget kan ändra på det.
 
Jag kommer alltid att älska dig och ditt fina hjärta. Var du än är, så vet jag att jag kommer få återse dig igen. Inte idag, eller imorgon. Men någon dag. När det är dags för mig.

nails

 
Tjenamossen Gossen,,,,,,,, dagen har rullat på ganska fint. lite för avslappnad och händelselös men det är okej ibland. Har tränat, ansökt en massa jobb och haft lite hemmaspa nu på kvällskvisten. Resterande kvällsaktiviteter blir film med tända ljus och en kexchoklad. Jajemen!

UMEYO


NEW IN


wut wut wut

insta/getting ready.

Hi guys! Slappade hela dagen igår innan Veronica kom in genom dörren. I väntan på Elisa så sminkade vi oss och allt sånt där tjejigt tjaffs. Elisa kom och då startade förfesten. Vi tre brudar, behövs inte mer. Vi for på lokal och dansade loss. Musiken var dock inte alltför bra och jag blev less i väntan på något bra. DÄREMOT så svettades jag mer än vad jag nånsin gjort tror jag, jag var typ svettig PÅ armarna...hahaha... kände mig inge fresch:(:( Både jag och Elisa var tvungen att lufta mer än en gång haha....... Ba satt ni vet liksom. Jätte intressant info. Fast ne. Men varnar er bara, kom inte nära mig när jag gått loss på dansgolvet! Idag har jag och Veronica slappat jävel, kollat Tjenare Kungen och gäspat. Pappa och Kajsa har även varit förbi ett tag, varit snälla och hjälpt till med borrningen och bjudit på fika. Haha. Gästerna tar med fika...Jaja, gulliga är dem!

rollin'

old picture.
Sjukhuset. Häng med Angie. Fix i lägenheten. Film med Vik. Fått mer gjort än att bara sitta hemma idag, tack gode gud säg jag bara. Har ingen lust att bara tyna bort. Har även fått upp gardiner! Börjar likna sig ett hem. Planer smids för fullt också, bort härifrån.mmmmm....Lämna Umeå i några dagar. Kan inte bli bättre känner jag. Hej och hoj!

fläska tråkigt döh

hi kiddows! Haft en nådigt seg dag.... Låg i sängen tills tre, då en tjej kom förbi och hämtade bananlådor. Sjukt jäkla skönt att bli av med dem! Nu ekar det seriöst i lägenheten. Har tänkt fara med dem på tippen men kom på: döh. lägg ut dem på skänk/donera-sida. Alltid någon som vill ha. Klappat och klart, dem blev hämtade på en gång. Sen fläskade jag middag på MAX med mamma, Kent och Emiel. Tjejen gjorde fel i ordern vilket resulterade i dyrare nota så som kompensation gav hon oss fyra stora strips istället för mellan, två stora drickor och en dipp. Haha vi fettade jävel!!  Vi tog oss knappt igenom dörren på vägen ut. Ikväll har jag sussat i soffan och städat(som vanligt). Världens segaste kväll tror jag. Imorgon måste jag ut o göra saker!!!

BADASS MOTHERFUCKA

 

memories

äääälska den här bilden ♥

xx


sunday funday

Städa. Soffa. Träna. Missade squatsen igår pg.a. en sträckning i benet så fick slänga med gårdagens idag. Alltså 75 + 80 = 155 squats. FEELS GOOD!

this weekend

Bilder från i fredags.

Vankades kinabuffé och rockabilly i fredags (som jag tidigare nämnt), jag och lillebror blev medbjudna av Pappa och Kajsa. Jättekul! Killarna på scen var härliga, blev mycke skratt och en massa stoj. I lördags plockade mamma upp mig och så begav vi oss mot Sävar, där vi skulle ha familje-grillning med marängsviss till efterätt. woop woop! Jag tror att alla som var där blev mätta och belåtna. Lite lek med barna och gitarr innan mamma var snäll och skjutsade tebax mig och Peter till stan. Vi grubblade en stund innan vi bestämde oss för att följa med tjejerna på krogen. Hade tänkt oss en stund, men blev kvar till stängning haha! Det blev dans, skratt och pussar! 

friday

Bild från sommaren 2012.

Tre maskiner med tvätt klara, nu vankas det diskning och dammsugning. 70 squats. Sen ska jag göra mig i ordning inför kvällens bravader! Ser framemot denna kväll, utemiddag på Eastern Palace sen rockabilly på Droskan. Vi syns på dansgolvet. puss.

medvind och motvind

Jag är nyfiken på vad människor skulle säga om de fick se mig för den jag är. Utan alla dessa krussiduller, ogenomträngliga murar och taggiga försvar. Vad någon skulle säga om de tog sig igenom den mils långa labyrinten jag byggt. Jag hade min sista träff med J. på sjukhuset idag, sammanställning och prat kring min diagnos.  Fick en del råd och fina ord. Hon har en stor förståelse för den jag är, men skulle DU ha det? Jag är inte inom den vanliga ramen eller samhällets normer, jag är där utanför och smygkikar in ibland. Jag har varit annorlunda i flera år och det har jag alltid vetat, nu finns det på papper. I journaler. Nerkluddat. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta och dela med mig av, och någon dag så är jag kanske där. Berättar för en del av världen och visar människor att det inte är de som är fel, det är de saker de lärt sig som är fel. Jag är så fruktansvärt långt ifrån mitt slutmål. Ibland, väldigt ofta, känns det lika bra att bara ge upp och låta världen falla samman. Jag har varit väldigt nära att göra det också, snubblat på kanten. Fallit ner, greppat tag i kanten och lyckats dra mig upp igen. Men jag hade aldrig klarat det på egen hand, det finns de som greppat tag i mig och hjälpt mig i dragkampen. Det är jag evigt tacksam för, jag hade inte suttit här än idag om det inte vorit för dem. Just idag så är jag fri från missbruk, själskadebeteende och jag har en egen lägenhet. Redan imorgon kan det förändras till det sämre eller bättre, men idag sitter jag här. Hel och hållen. Jag är inte trasig, jag är bara kantstött med repor som livet för med sig. Upplevelser, goda som dåliga, ger avtryck. Medgång och motgång. Medvind och motvind. Kanske dags att sluta babbla, eller vad säger ni?

going to my BFF and her lover


wanties /nike


Jag minns allting.
Jag minns alla scener och alla dess känslor. Det är som en film som spelas om och om igen i mitt huvud. Det ekar i huvudet. Alla ömma kyssar och alla höga skratt som ekade. Alla omfamningar och alla leenden. Mina rädslor för det kära nuet och mina framtidsdrömmar. Alla drömmar som blev till mardrömmar, när du gick. Du sprang i förtvivlan för att ge mig din famn, jag sprang i förtvivlan för att få se ditt ansikte. Du var och är min kärlek, men jag får aldrig återse dig. Aldrig strålandes i liv.
Du finns endast i minnen.
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW IN

tradera /ginat.

läskiga ju


VALBORG, I'M IN LOVE

Hi guys, I had an Amazing time last night!!! Både jag och Angelina hade taggat gårdagen till tusen och vi blev inte besvikna! Vi tog bilen till Sävar under dagen och åkte till vardera familjer, för att sen mötas upp på deras bakgård. Med båda familjerna samlade (minus pappa, Kajsa & Emil) så hade vi årets första grillning med super god efterrätt som Kia tillagat. När vi alla var samlade runt köksbordet med efterrätt i högsta runt så charmade Agnes alla våra hjärtan, hon gick bordet runt och sa: i love u. Gullehjärtat mitt!! Det blev en massa skratt och lek under dagen. När kvällen knackat på dörren så åkte jag och Angelina vidare till min lillebror som hade 18års-fest! 21 år och Nykterist...Kände inte riktigt att jag passade in haha. Men var rätt trevligt och roligt att se alla småttingar smutta på öl. Jag var i deras ålder alldeles nyligen, men känns länge sedan. Knasigt hur det kan vara. Klockan 23 blev vi upplockade av Kia och Leif som var rara och skjutsade in oss till stan, och det var inte med vilken bil som helst. Fin raggarbilen! Gjorde fin entré utanför Scharinska och eftersom att vi är vip på klubben, så fick vi gå före den alltför långa kön och även gratis. Haha! Inte helt fel;) Stämningen där inne var PERFEKT och lokalerna var fyllda med folk, var kring 400 stycken trodde vakterna. Victor var jätte bra på scen som vanligt och spelade grym musik! Vi var som tokiga på dansgolvet. Stod självklart längst fram, dansade och hoppade så jag var rädd att golvet skulle braka (skämtåsidooo) och stojjade. Kände mig hög när jag svängde på höfterna, blundande och slängde med håret! Haha. Hur bra som helst!! Valborgskvällen avslutades perfekt när jag somnade i min finas famn. Så himla fantastisk dag, kväll och natt. Tack alla mina bästa för en kung Valborg!!!

TONIGHT:


RSS 2.0