xx


don't hate on me

 
SENASTE
Kompisen du träffade: 
Angie
Personen du pratade I telefon med: Pappsen
Du fick SMS av: Andreas
Du kramade: Marc

IDAG
Kläder: 
tisha o trosa

IMORGON
Är det: 
återhämtnings-dags
Planer: återhämta mig, haaalllah

Det första du gjorde imorse?: fick en snilleblixt av att ja var magsjuk
Vad åt du sist?: sockerkaka made by grandma
Vad irriterar du dig på?: min mage
Liknar du din mamma eller pappa?: Båda, ingen har ju fått mig på egen hand
Ler du ofta?: jag har mina stunder

Gråter du när du skadar dig?: beror ju på hur ont he gör fattaru väl
Är du en glad person?: Fan, jag vet inte... Kanske skadeglad.
Vad gör dig glad?: dans
Önskar du att du var lyckligare?: Ja.
Är du kär?: njee, men smittad_av_fjärilar_i_magen

Vem hatar du verkligen?:  
Ingen
Har du någonsin gjort en hat-lista?: Va?
Har du blivit sviken någon gång?: Ja,men man vänjer sig

Gillar du skolan?:  
Ja
Favoritämne?: psykologi, naturkunskap & svenska 
Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: 
Jag gå int skola!!!

letter from Denise

Käraste Denise skrev detta stycke till/om mig för fem år sedan.
Hon flyttade alltför långt bort, men finns alltid inom mig. Det berör fortfarande lika mycket i mitt hjärta.
Saknar dig, hjärtat.
 

"Sen finns det vänner man inte behöver ringa. 
Dem som jag vet alltid kommer finnas där för mig. När det inte ens märks att man varit ifrån varann i flera månader. 

Evelina är en annan slags vän. 
Det är en sån som man kanske inte pratar med så ofta och man är egentligen aldrig riktigt säker på om man fortfarande är lika bra vänner som gången man tidigare sågs. 
Och varje gång förvånas man över att faktiskt ingenting förändrats. 
Även om vi inte varit en del av varandras vardag på tre år så blir det aldrig konstigt när vi ses. 
Det är precis som vanligt, speciellt och värdefullt. Precis så värdefull som hon är för mig. 

En vän som kan få dig att skratta när du helst vill lägga dig i sängen och inte gå ut på hela dagen. Någon som du kan vara arg med, ledsen med, glad med. 
Någon som du kan dela upplevelser, sorg och lycka med. 

En vän som finns där även om ni inte pratat på tre månader. 
När man ändå inte är säker på om man kommer hålla kontakten för evigt, men när man ses är man så säker på att det faktiskt står skrivet i stjärnorna. 

En vän som du. 
Evelina. 
Ingen kan få mig att skratta åt dåliga skämt och opeppade dagar så som du kan. 
Det är en gåva du har. Jag blir lycklig av att vara i din närvaro även om vi sitter och svär åt livet och allt annat som bara är fel. 

Du vet att min dörr är alltid öppen för dig. 
Jag älskar dig faktiskt." 

mix max mox

käka flärre med angie och tindra
 
taggad_inför_dop!!
 
klad tjej...
 
raaaaringen!!
 
Så ivrig på att få köra satt hon int ids vänt på ratta!
 
lyx med kycklingsallad @pappas place
 
ja o mor min
 
köpte Kasper-dockor åt gumzan
 
twinkle, twinkle little star

wednesday

Go'kväll herr Fisk med fjäll. Gårkvällen var lite jobbig fysiskt men trodde att allt berodde på placebo-effekt. Men ack så fel man kan ha. Vaknade upp imorse och mådde precis lika dåligt som igår, så det var bara till att sätt sig på toa och luta sig över hinka. Hej och välkommen tillbaka fru Magsjuka! Var bara två månader sen sist, men oj så kul att du tittar tillbaka på så kort tid. Eller inte. Trodde inte att det skulle slå till med tanke på att jag hade det julveckan, men har man dåligt immunförsvar så har man. Ska alltid lyckas dra på mig sånt här. Jajja. Mår redan mycket bättre så det är jag glad för. Har druckit lite cola och ska käka yoghurt. Resten av kvällen spenderas självklart bara i soffan, återhämta och sen tagga inför helgen. xx

elmer lillebror persson

Fotat: Jag, Pappa, Erica
 

tuesday

Tjoppsen Moppsen! Linnea kom och väckte oss igår, vi torka sanden ur ögonen och klädde på oss. Åkte ner på stan för lite shopping, innan jag gick vidare till bildterapin. Mötte upp bruttorna igen när jag var klar och lunchade på hederliga MAX. Sen bar det av till angie för att chillaxa, och det gjorde jag till max. Låg och snarka i soffan. När jag vaknat till liv igen så åkte vi ner på haga och solade solarium. Mmmmmhhh..scheeeent....utomlands...öppna ögonen, mmhh, några lysrör i sverige. fast nä. Men var hiskla skönt!! Angie for och sparkade boll, jag lekte med vovvsan och sen när vi var samlade igen så fick vi besök av en Vic. Stackarn trodd ja tyckte illa om na:( Jag har en tendens till att spegla det.. Finns jätte många som tror att jag tycker illa om dem, jag vet inte vad jag gör!! FÖRLÅÅÅÅT, jag tycker om alla. nästan alla. några, iallafall...hehe.

monday

Monday...... Jag och Angie gjorde oss klara för gymmet men det strulade till sig så vi kämpade på lite i hemmet. Hantlar, situps, benövningar. SEN, åkte vi till ica och shoppade inför en fettokväll, och vi flärrade inte lite heller. Jajaaa..lätt värt det hursom. var gött.

GLIDIN' SLIDIN'


HEJ IGEN

Gudda gudda! Lovade ju att kolla in här igår, men det var ett löfte jag fick till att bryta..sorry mates. Men ingen större skada skedd! Jag har sagt att jag ska dela med mig av vad jag hållt på med den senaste tiden, men vad fasen, jag har världens sämsta minne. Jaja. I ett ungefär. Har umgåtts med min kära Angelina, typ precis hela tiden, sen umgåtts med en jättefin pöjk och några andra nyfunna vänner. Det har varit superduper. Spelat massvis med kortspel och yatzy. Brummat runt i bilen, spelat fruktansvärd bra musik och skrattat tills jag tappat andan. Underbara dagar och nätter med alltför lite sömn, och alltför mycket skratt! Precis så det ska vara.
 
Köpte denna till Angelina för några dagar sen. Den rap, prutt, skratt o skrik! älska lillmönstra
 
Fredag: Angie the Crab! Var på kalas hos Mattias som fyllde hela 31år, vi bakade chokladbollar till han som present och köket@angie var helt nerkladdat... Dennis frågade om det hade varit femåringar i farten...
Mmmm....Laga gomiddag och spela kort!! 
Fredagkväll: Bästa bror med band (EXTRAKT) hade spelning på verket. Jag och Angie hade gomiddag , fick besök av Koffe som spelade kort med oss innan vi åkte vidare till verket för att kolla in grapparna! Så jävla bra dem var! Som vanligt, jag är så jäkla stolt. Efter spelningen så spelade vi lite kort med Koffe igen haha, sen satte vi oss i bilen och spenderade sisådär 3-4 timmar i den och skjutsade runt folk. Angie fick iallafall ett fint klirr i plånkan! 

HEJ FIN FISAR

TjabbizzzZen. Jag rejjer runt mest hela tiden och har därför lämnat bloggen på dökant. När jag har varit hemma är det för att hämta saker på 5 min eller liknande. Har suttit hemma nu i 20minuter, men det är bara i väntan på hämtning. Lovar att slänga in några inlägg antingen ikväll eller imorgon, där ni kommer få ta del av vad jag hållt på med de senaste dagarna och vad som händer runtomkring mig. hane gött!
 

230213

♥ Elmer Lillebror Persson ♥
 

SUPER NINTENDO

Spelat super nintendo i cirkus 3 timmar. Möjligtvis dags att sova. Morgondagen är fullspäckad, kommer bli kanoners! sweet dreams
 

PRICE TAG

Hallå hallå. Vaknade sida vid sida imorse, ville mer än allt ligga kvar och snarka men ärenden vankades. Hade möte angående min nya lägenhet. Hade två timmar av väntan på stan, det blev en shoppingtur och en halvtimme på biblioteket. Fick med mig två tröjor, ett linne, två örhängen, ett halsband, världens bästa monster och en present. De sex förstnämnda var självklart på rea, det är min grejj. liksom. Klockan 16 hade jag bildterapi, påbörjade min tidslinje och jag ser verkligen framemot detta. Kommer bli spännande, både känslomässigt och kreativt. Bildterapi en gång i veckan, nu kör vi!
 

NEW IN

20kr /styck

week eight

Godkväll. Dagarna springer förbi, men de har varit fyllda av ljusglimtar och massvis med skratt. Jag har umgåtts med min bästa Angelina och AndreasV. Vi har haft vänner runt omkring oss också, men dem två är viktigast att nämna. För mig. Vi har haft spelkväll x2. Spelat med andra ord, yatzy, poker och andra kortspel. Jätte mysigt, jag är som förälskad i spel. Igårkväll var vi en sväng förbi O'learys innan vi åkte hem och spelade spel, haha. Mycket trevligare, sen att få somna i din famn, det är helt ok måste jag erkänna.
 
Bara jag kan lyckas med det här.... 1.2.3.4.5.6 hahahahah

xx

"Jag var tvungen att erkänna för mig själv och alla de som står mig nära, vad jag valde att utföra för handling och vilka konsekvenser det hade kunnat få, vilka konsekvenser jag strävade efter...."
 

saturday

Tjenamossen Gossen! Var med pappsen, sen lilla familjen på lördag f.m. Mot middagstid åkte jag in till Angelina, vi var tre flickor som gjorde oss i ordning inför kvällens bravader och mumsa gemensam middag. Folk droppade in från alla håll och kanter, och det var förfest! Super trevligt! Jag, AndreasV, Elisa och Sofia åkte till krogen vid 23 för att dansa rompah och vid 00 ramla alla våra vänner in. Dansade, skrattade och log med hela mitt hjärta. Träffade på en massa nytt, underbart folk som fick hänka oss på efterfesten. Hade så himla kul, fram till klockan 5 då jag vart less haha. Jag och AndreasV vandrade hemåt och somnade under morgontimmarna. Vi har legat/suttit i sängen hela dagen..haha. Spelat kort, kollat film-serier, spelat donkey kong och lyssnat på musik. Slöa_dagen_efter_ungdomar. Jag tackar för alla skratt, all SVETT och fjärilar i magen.

saturday f.m


friday

Kravlade runt i soffan hos angelina med Andreas i min famn och min blick vilandes på en angelina som slappa på golvet. Mor plockade upp mig på förmiddagen och vi hade vår planerade lunchdejt. Shoppade lite innan vi åkte hem till min lägga och sedan vidare till bilbesiktningen. Hade inga planer inför kvällen så det blev fredagsmys med mor. Följde med henne hem till Sävar, där jag blev bjuden på middag innan jag tog igen lite välbehövd sömn i soffan...sedan kollade vi filmen The Vow. Sett den förut, men var så hiskla länge sen och så fin den var. Fantastik, verklighetsbaserad berättelse. Har ni inte sett den? Se den! Bäddade ner mig i sängen med datorn, men innan jag visste ordet av så var jag fullt påklädd, vandrandes genom byn på väg att möta upp en gitarrspelande trashkid. min bror vill säga.

thursday *alla hjärtans dag*

Torsdag. Alla Hjärtans Dag. Snurra runt i sängen till kl 14, sen socialisera jag med angelina och linnea. bilade runt och kollade in en potentiell lägenhet för tjejerna. När kvällen fallit in så åkte jag hem till gustav, där grapparna drack vin och jag hällde i mig energidryck. Det blev kortspel och sen kom angelina en stund innan vi åkte till krogen. Det blev torsdagskareoke på lokal. Var rätt si mysigt, första gången jag varit där på en torsdag!! Vid kl 1 körde vi efterfest haha, mattias kom förbi och fnissa med oss ett tag. Sen hämtade vi AndreasV vid kl 3-4, stackarn fick int sova alls den natten. vi lattjade tills 7 på morgonen. Blev cirka 1 timmes sömn... Men hade förbaskat roligt iallafall och det vet alla som var med!! haha:). En fantastisk alla hjärtans dag, spenderad med två av mina bästa vänner och en alltför rar pojke. xx

NEW IN /perfect tee


LUGG ELLER ICKE LUGG????


SMÖRDEGSBOMB

vi baka liten kaka, erkänn att du vill smaka???? Haft bak- och filmkväll med vicken. Vi gjorde oss en smördegsbomb var och smaska. Var väldigt gott men sjuttsicken vad mastigt, vart illamående efter några tuggor..haha. men jag är väldigt fjollig av mig, viktor han ba njöt han medans ja tyckte synd om min matsäck. Nu sitt jag återigen ihopsjunken i min soffa och funderar på hur morgondagen ska se ut..får se om jag med mitt pick & pack hamnar i holmsund. vem vet.

xx


babylon

Dagens inköp: Ljuslykta, 'skinn'jeans och lite presenter.
 
Go' kväll, herr Kjäll! så het farmoras ragg, ba satt ni vet. Haft en sjukt sicksack dag. Startade dagen med ett prov som visade negativt, riktigt bra nyheter. Skippade första sjukhusbesöket och sedan gjorde jag ett val, jag har valt att avsluta min behandling. Finns massvis med anledningar till varför men vi kan lämna det vid att jag tror att det blir bäst såhär. Nu har jag inte den blekaste aning om hur mina dagar eller veckor kommer att se ut. Faller i ett djup, typ. Men jag kommer att greppa tag någonstans och till slut skapa en stabil tillvaro. Efter ett hejdå till personalen och de inblandade på behandlingen så åkte jag och mor till myrorna, h&m och obs. Handlade lite smått och gott! En ljuslykta, har likadan fast i lila, för bara 20kr, jättesnygga jeans och lite presenter. till mina bebisar såklart. haha. som vanligt. Sen släppte mamma av mig på sjukhuset där Åke väntade på mig. Kära, underbara, sjuka, konstiga, rara Åke. Typ bäst i världen.

NEW IN


MEN TJEEENA....

 
 
Gomorrn mina små trollisar. Ska rejjjsa iväg på sjukhuset nu och sedan bjussa mamma på lunch. He blir varmkörv med bröd@ min lägga. Haha. Simpelt men feta gött. Därefter ska jag vidare till behandlingen, bildterapi- vilket borde uppmärksammas mer och folk borde testa på det!! väldigt mysigt, faktiskt. Sen ska jag rejjsa tebax till sjukhuset, mega kuligt. Eller hur? Men jag ska inte klaga, för det är för min egen skull och får förhoppningsvis braiga resultat. Gått några år nu men förhoppningsvis så behövs det inte så många år till. I dagsläget känns det som att det aldrig kommer att ta slut, att jag ska måsta spendera minst en dag i veckan på sjukhuset för resten av mitt liv. Men jag måste hålla modet uppe, ha hopp och försöka frambringa positiva tankar. För vem vet, det kan bli fint för mig med. Och en del av mig vet det, så länge jag tillåter mig själv att förändras och släppa en stor del av min rädsla och sorg.

Ja gilla o fyndaaaa

Skål 10kr ◊ Örngott 15kr/st ◊ Nagellack 10kr/st ◊ Stor lykta (present av mami)

vit horsie

tjenamossen lilla gossen! varit på behandlingen idag, gjort prov och lite ärenden. Åkte hem till tovan, vi fikade och babblade på om bland annat helgen och hennes resplaner till Egypten....nådigt avis. Klockan tickade och Britta plockade upp mig, åkte till tandläkaren och fick lite saker gjorda innan jag däckade i soffan. Angie plinga på min tele och inom 10min så stod hon med bilen utanför min port. Det har blitt film och kollat gamla videos/foton. fEt@ na$

teep INSTA

1. Yatzykväll med vicken 2. Rockabilly Rebells med far, ljuva 50-tal 3. Gulle missilurran min 4 & 5. Söndag: middag, kladdkaka och filmkväll hos lilla familjen.

little fridaaay

friday:
hangin in Sejvar
förfest@ E2 och gasty
dans, häng och skratt @lokal
sova @pet
 
såhär i en snabb sammanfattning.......kissemisse gullig, tovzan stuka handleden(dansa för hårt), dansade tryckare ontz ontz och skrattade massvis med pet.
 

skicka en posipus till er alla

Haft en si jäkla bra kväll satt ja ba va tvungen att clowna framför kameran och visa er bilder på en tjej_som_dansat_och_skrattat_jävel!!!!!!! POSIPUS
 
 
 
 

-

Jag skulle inte ha slagit de tre siffrorna.

hi you fucking earfuck

 
 
Hej du där, jag är här. i min soffa. igen. Men hörrni, jag fick sova flera timmar inatt!!! Säkert 5-6 timmar. dock sur_tjej_92 när jag vaknade, ändå. Vaknade nämligen med ett söndersprängt öra.... Smärta, lock och jag vette fasen. Har knaprat smärtstillande nu och det känns faktiskt mycket bättre. Fortfarande knas, men gör inte alls lika ont. Men fick skippa behandlingen, tror aldrig jag skulle kunna koncentrera mig med detta öra. Mötet i eftermiddag blir däremot av. Just nu klickar jag bara runt på datorn och lyssnar på fin musik gjord av Rascal Flatts med min mages kurr i bakgrunden. Kanske dags att äta något. Men jag vill inte. Fast jag måste. Äta bör man, annars dör man. Typ. puss.

xx


lilla loerdan

goder kväller, jag ligg o sväller. ligg i soffan med chokladen min, måste banta ah mah gadh. Men hur som helst, jag har klarat av hela dagen utan problem. När jag var klar på sjukhuset tog jag en promenad till angelina, där hon och dennis var. Vi hoppade direkt in i bilen, och spenderade sisådär 3 timmar i den med korta uppehåll. Hämtade släp, säng och lite mer som angie skulle ha till lägenheten. Sen svulla vi på max innan vi åkte hem igen. Min kära angie var jätte snäll och klippte mitt hår. Klippte bort det värsta slitna. Jag har sett foerjeklig ut opp på skallen min! men nu jäklar, kan jag släppa ut håret utan att skämmas hehe...Bjussar på dagens bilder från insta (man blir verkligen lat när den funktionen finns, så jäkla praktiskt bara)
 
 
 

wednesday

Tjabbatjenahallå! Landa just i soffan. Åkte till AndreasV igårkväll, vi kollade skräckis och mot nattimmarna plonkade han på sin gitarr. Bara mys. Vi la oss och blundade vid 01.30, men jag somnade vid kl 4 och vaknade cirkus 05.30. Jätte kul....Vaknade med en heltäppt näsa och ryggen värkte mer än under den gångna dagen. Vet inte hur jag ska orka med dagen, med alltför lite sömn och alltför mycket värk. Men det är mest bara till att härda och kämpa igenom den. Prov vid 11.30, behandling 12.30 och sjukhuset 17.00. Nu ska jag duscha och sedan tillaga mig lite brunch. xx

cheek to cheek

Möte. Sofá. Städa. Laga mat- pasta med vitlöks/chilisås. SEN DÅ????!?

monday afternoon


monday

hi you! hänger i sävar igen, hemma hos pappsen. vart här mycke senaste tiden, men ibland är det så också. tog ett lååångt bad ikväll också, men denna gång hjälpte det inte. haft extremt ont i ryggen i prick en vecka, vill bara att det ska bli bättre...men går mer åt andra hållet. ständig värk tär verkligen på orken. bråkig, jäkla förkylning också.. men man ska väl inte klaga alltför mycke va:) prutade på ett doftljus idag och jag fick köpa det för halva priset!! haha kändes helknas, men var lätt värt det. 
 

gårdagen i fina bilder....

photos: angie

crazy shiet

igår blev det som sagt middag på eurasia, sedan soffmys med tända ljus. idag har jag och far ätit lunchbuffe på puben och på kvällen, när även kajsa var med, så åt vi middagsbuffe på great eastern. sen har jag varit i sävar, legat i badet med tända ljus och sedan soffan. mat och slö-överdos just nu!! sickt nice och välbehövt.

RSS 2.0