längs världens gator

Jag har tagit mitt beslut, rätt eller fel vet jag inte, men det är mitt i alla fall. Hur det än kommer att se ut i slutändan så står jag för mitt val och jag får ta konsekvenserna därefter, positiva såsom negativa. 
Jag hoppas att det blir rätt val för mig, och jag ska göra allt för att leda det på rätt väg.
Till veckan flyttar jag hem till Umeå, jag ska ta vara på de sista dagarna här. Umgås med tjejerna, fara till stallet och djurpensionatet, även nörda pärlplattor. Jag har blivit litet smått besatt på det området. Så simpel hobby, men ändå så rogivande. En terapi i sin enkelhet. 
Jag sitter även och planerar inför hemfärden, vad jag skall  ha för mig när jag anländer i Umeå. Det beräknas ta ett tag innan jag får igång en sysselsättning, och behandlingen är möjligtvis några månader bort men jag står åtminstone i kö. Jag skriver just nu listor, om vad jag kan förändra i mitt hem för att öka trivseln och vad jag kan pyssla med. Promenader, träna, måla och studera (fritid). Slänger även in lite tv-spel där! 
Nu måste jag dejta John Blund, så jag inte tippar av hästen snarkandes imorgon. Sov bäst din häst! 

tvivel

Rensat bokhyllorna och packat mina resväskor, redo att bege mig hemåt.
Jag funderar starkt på att flytta hem igen, avsluta min behandling här och påbörja någon annan i Umeå. Någon som passar mig. Jag känner mig dåligt bemött och nedvärderad här i Sundsvall, nonchalerad. 
Men det har sina bra saker här, jag älskar det kreativa. Jag älskar det faktum att jag vissa dagar är fullbokad. Jag har funnit vänskap, vilket jag trodde skulle vara omöjligt här.
Jag funderar på att stanna. 
Men vill jag ge det en chans efter att ha känt mig så nedvärderad? Hånad? Nonchalerad?
Det är så svårt att försöka se in i framtiden, vad som kan vara det bästa för mig långsiktigt. Om det blir bäst av att fullfölja denna behandling, eller påbörja en ny i Umeå.
Jag kanske skall låta väskorna stå i några dagar. Inte packa upp dem, inte lyfta dem utanför dörren.
Ge mig själv några fler dagar till att fundera. Inte vara envis och dum nog till att göra något förhastat. 
Svälja min stolthet och ge behandlingsansvarige en ny chans.

RSS 2.0